Je auto onderhoud goedkoper maken doe je op het internet

Een auto rijden kost geld en dat weten we al jaren. Naast dat het gebruik van de auto veel benzine en verzekering kost, moet je de auto ook onderhouden. En hier geeft de gemiddelde autorijder toch te veel geld aan uit.

Niet heel lang geleden behoorde ik zelf ook tot die groep autorijders die voor alles naar de garage ging. Ik wilde voor mijn auto de lampjes vervangen en ik had ruitenwissers opel corsa nodig. Hiervoor moest ik een kleine 100 euro betalen. Zo verbaasd als ik besloot ik dat dit goedkoper kon. Om deze reden spoorde ik het internet af en ontdekte al snel goedkopere alternatieven.

Toch was ik er van overtuigd dat dit nog goedkoper kon en zag hier een kans. Zelf ben ik al een aantal jaar ondernemer en probeer graag iets nieuws uit.
Na een aantal beurzen te hebben bezocht ben ik een eigen merk begonnen voor ruitenwissers. Sinds een jaar ben ik nu de troste eigenaar van een ruitenwisser webwinkel.nl. Ik krijg veel complimenten van klanten die aangeven dat ze veel te veel hebben betaald in het verleden en dat ze verbaasd zijn over de kwaliteit van de wissers voor de scherpe prijs.
In de loop van de tijd is het assortiment uitgebreid met autolampen en ook motorolie.

Sinds dit succes en de huidige financiële malaise ben ik dagelijkse op zoek naar goedkoper alternatieven voor producten waar we allemaal dagelijks gebruik van maken.

Het internet biedt kansen voor ondernemers en consumenten!