Een auto uit Duitsland importeren en geld besparen

Auto’s zijn dure voorwerpen. Mede door de regelgeving in Nederland zijn er veel extra kosten waar u niet op zit te wachten. Het is algemeen bekend dat auto’s in Duitsland goedkoper verkrijgbaar zijn, dit komt door de afschrijving van BPM. Een auto uit Duitsland importeren is echter niet zomaar gedaan. Bij het importeren van een auto uit Duitsland bent u namelijk ook aan regels gebonden. Wanneer u alles volgens de regels doet, kunt u veel geld besparen. Zeker wanneer u meerdere auto’s importeert uit Duitsland. Het is aan te raden om hiervoor een importservice voor in te schakelen.

Hoe gaat het geld besparen in zijn werk?

Een auto importeren uit Duitsland begint bij de zoektocht naar een geschikte auto. Deze zoektocht is sinds de komst van het internet vrij eenvoudig. Er zijn veel websites waar auto’s worden aangeboden tegen mooie prijzen. Zorg er wel voor dat u zeker weet dat de betreffende site betrouwbaar is. Als u het gehele proces van importeren uitbesteed aan een specialist dan bent u er ook zeker van dat u nieuwe auto een uitgebreide check is ondergaan.

Auto uit Duitsland importen

Wanneer u een auto uit Duitsland wilt importeren, moet u rekening houden met extra kosten, in de vorm van importkosten. Wanneer u een importbedrijf inschakelt, worden al deze kosten verrekend in het tarief van het bedrijf. Als u de auto zelf ophaalt, betaalt u geld voor de verzekering, de RDW keuring en eventueel ook APK kosten. Verder betaalt u belasting voor personenauto’s, BPM. Over het algemeen wegen deze kosten echter niet op tegen de kosten die u maakt bij het kopen van een auto in Nederland.
Wanneer u de belastingen, verplichte keuringen en formulieren geregeld heeft, kunt u de auto importeren uit Duitsland. Wacht niet langer en ontdek het vandaag!

This entry was posted in auto by .